fredag 29 april 2011

en djurgårdsdag

en skön vårdag som vi tillbringade ute på djurgården, först såg vi G.A.N på Waldemarsudde, det var en väldigt varierad utställning, med många olika bildspråk, man kunde se släktskap med både robert mappelthorpe och kubisterna...

sedan var vi ute på thielska galleriet och såg vera friséns landskapsmålningar från 70-talet och karin granqvists på något sätt besläktade målningar med mycket rytm och färg. inspirerande!


lunch på rosendahl, och vi träffade stella som gått på konstlinjen och nu går på HV skola, och hade en utställninge inne i ett av växthusen på rosendal. kul att se traditionella och konceptuella mattor, och skisserna som lett fram till detta.

monica & stella


en skulptural matta...

onsdag 27 april 2011

välkommen med din ansökan till konstlinjen!

nu är det hög tid att söka till konstlinjen i sigtuna - en grundläggande konstutbildning nära stockholm, med bra studiemiljö och en samtida profil!

konstlinjen passar både för dig som siktar mot en framtid inom konstnärliga yrken och för dig som för egen del vill upptäcka och utveckla ditt eget skapande. du kan välja att gå ett eller två år. vi har också en variant som heter konst extra.

ansök till konstlinjen här!