torsdag 16 februari 2012

VAD HÄNDE SEN? 2012


vad hände sen? att gå på konstlinjen kan leda till många olika utbildningar och jobb, läs här om några exempel från våra fd. studerande som var på återträffen februari 2012, och vad fick dom med sig från konstlinjen? du kommer också åt sidan via länken ovan.

onsdag 15 februari 2012

återträff!

det är liksom lika fantastiskt varje gång; att höra alla röster och se alla ansikten igen! och så kul att höra om hur alla har det, genialt bra för konstettorna att få så mycket förstahands-information om alla skolor...

joshua & giuseppe förbereder sig...

giuseppe pratade om futuregames, han berättade att utbildningen också innehöll bland annat (spelinriktad) psykologi och vi fick prova att göra en övning :)

frasse som går på idun lovén visade en del av sina pågående måleriprojekt!

emelie pratade om grafisk design på linköpings universitet, men visade också dokumentation från första Rum-I-Förändring-performancen. Kul att tänka på vad det har lett till när det gäller förändringar på skolan :)

emelia som nu jobbar på botkyrka konsthall berättade om sin resa dit, från konstlinjen i sigtuna, via konstentrepenörsutbildning i uppsala. hon tipsade också om http://www.fundedbyme.com/ där man kan finansiera sina konstprojekt genom att andra skänker små slantar som tillsammans blir en hel del, bra idé!

för att se lite mingelbilder; klicka på rubriken återträff här ovanför!

måndag 13 februari 2012

mera animationslänkar


här kommer två länkar till animationer från vår animation/bildspels-workshop:

HONEYCAT

EN FILM AV PETTER